Over S-Huis

Makelaar voor mensen en de wereld van morgen.

Daarvoor staat S-Huis makelaardij. Voor particulier, zakelijk en maatschappelijk vastgoed.

Misschien zoek je gewoon een goede makelaar voor de aankoop, verkoop of (ver)huur van je woning. Misschien kun je als belegger of bedrijf een makelaar voor zakelijke bemiddeling gebruiken. Of misschien is er behoefte aan expertise in maatschappelijk vastgoed — voor advies, begeleiding en strategische keuzes.

Bij al dat ‘misschien’ zit je hier goed.

S-Huis Makelaardij: wonen, maatschappelijk vastgoed en zorgwonen

Van woning tot kantoorpand: het is allemaal vastgoed en een plek van betekenis. Voor jou als persoon, voor bedrijven, organisaties en zelfs hele wijken. Als makelaardij helpt S-Huis je aan een eigen plek van betekenis. Alleen of samen. Persoonlijk en publiek.

De mens en makelaar achter S-Huis is Petra Eshuis

Ruim 35 jaar werkte Petra op het snijvlak van wonen en zorg, vooral als Manager Real Estate. Hierdoor snapt ze dat vastgoed niet alleen om keiharde euro’s gaat. De juiste plek? Passend en veilig. Die is onbetaalbaar. Als makelaar wil Petra vastgoed dienstbaar maken aan mensen en hun omgeving — voor wonen, werken, zorgen en leven.

Makelaardij vanuit regio Nijmegen, met landelijk netwerk

Voor particuliere aankoop, verkoop en (ver)huur van woningen makelt Petra in Gelderland Zuid-Oost: Rijk van Nijmegen, Land van Maas & Waal en Overbetuwe. Voor zakelijk en maatschappelijk makelen bedient S-Huis heel Nederland.

Benieuwd wat S-Huis in huis heeft? Of een keer kennismaken met Petra?

Maak een afspraak