Makelen voor zorgvastgoed en woonvragen van nu

Slim omgaan met zorgvastgoed, passende woonoplossingen voor de vragen van nu.

Zorgvastgoed en de zelfredzaamheid van vooral ouderen zijn twee hete hangijzers. Als makelaar helpt S-Huis zorgorganisaties, bewoners en de wijken waarin zij wonen.

Maak een afspraak

Zorg in Nederland verandert razendsnel. Mensen blijven langer zelfstandig wonen in hun eigen wijk. Mooi, maar een groot aantal krijgt te maken met lichte zorg- en ondersteuningsvragen. Dit heeft een grote invloed op hun wooncomfort, leven en de omgeving. En het zet vraagtekens bij de invulling van prioriteren van 'veilig en beter wonen'. Wie neemt hier de regie?

Oud Zorgvastgoed een woonbestemming geven

Slimmer omgaan met zorgvastgoed is er een: daarbij helpt S-Huis Makelaardij. Met overdracht van overbodig vastgoed. En door zorgvastgoed geschikt te maken voor ouderen die beschut willen wonen. Bemiddeling, taxatie, verkoop en verhuur: als makelaar voor zorgorganisaties, ontwikkelaars en andere partijen.

Advies en bemiddeling: zelfredzaam wonen in de wijk

Aan de andere kant helpt S-Huis de senioren op weg om zelf de regie te pakken en hier voordeel uit te halen. Maar ook woningcorporaties en (semi-)overheid om wijken in balans te krijgen. Het doel: passende woonoplossingen vinden voor senioren om zelfstandig maar ook veilig te blijven wonen in hun eigen buurt. Hiervoor heeft S-Huis het concept Woonmaatjes bedacht, voor meer zelfredzaamheid en betrokkenheid in de wijk.

Maak een afspraak

Eerst nog even concreet de meerwaarde van S-Huis op een rij?

Voor zorg en non-profit is S-Huis Makelaardij:

  • Bemiddelaar en adviseur. Voor transitie, taxatie, verkoop en verhuur. Zo helpt S-Huis maatschappelijke organisaties en ontwikkelaars om het maximale uit (voormalig) zorgvastgoed te halen.
  • Een makelaar die snapt hoe zorgvastgoed aansluit bij de woonvragen van nu. Door organisaties te adviseren over de herbestemming van vastgoed. Van zorg en verblijf naar beschut/beschermd wonen — met bijbehorende plichten, rechten en overeenkomsten.
  • Een partij waarbij maatschappelijk makelen onderdeel van het DNA is. Makelaar Petra Eshuis van S-Huis was hiervoor ruim vijftien jaar Manager Real Estate bij een zorgorganisatie in de regio Nijmegen. Daardoor heeft S-Huis een schat aan ervaring, expertise en netwerk in huis.
  • De makelaardij die serieus werk maakt van zelfredzaamheid, op mens- én wijkniveau. Met Woonmaatjes: een vraag-aanbodsysteem waarvan senioren en jongere bewoners, de wijk, woningcorporaties en veel andere partijen profiteren.

Benieuwd hoe S-Huis omgaat met zorgvastgoed en maatschappelijk makelen? Een keer vrijblijvend kennismaken met Petra?

Maak een afspraak