Voor maatschappelijke beleggers en bedrijven

Advies over passend en rendabel vastgoed: voor beleggers, bedrijven en overheid

Vastgoed moet passen bij gemeentelijk woon- en werkbeleid, goed getaxeerd worden en rendabel zijn. Als zakelijk maatschappelijk makelaar gaat S-Huis voor die gouden combinatie.

Maak een afspraak

Projectontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, gemeenten… iedereen zoekt naar de beste oplossing voor nieuw en bestaand vastgoed. Van woonwijk met gezonde mix aan woningen, voorzieningen en winkelgebied tot florerend bedrijventerrein.

Doeltreffend zakelijk makelen tussen budget en beleid

Zo werkt S-Huis Makelaardij. Zodat vastgoed voldoet aan de gemeentelijke eisen en aansluit bij de ontwikkelopgaven. Voor woningen, winkels en kantoorpanden die renderen op de korte én lange termijn. En om beleggers, kopers of huurders voor nieuw vastgoed te vinden. Win-win-win dus.

Ook advies over ontwikkelen voor senioren en maatschappelijk vastgoed

Zijn de gemeentelijke eisen van een leefgebied nog onduidelijk? Is er behoefte aan advies over woonontwikkeling voor senioren doelgroepen? Dan zijn kennis van de regio, doelgroepen en trends onmisbaar. Als makelaar haalt S-Huis per gebied die kennis snel boven tafel.

Maak een afspraak

Liever eerst concreet de meerwaarde van S-Huis op een rij?

Voor beleggers, bedrijven en overheid is S-Huis:

  • Een makelaar met actuele kennis en eigen onderzoeksdata. Voor duidelijk inzicht in kansen voor particulier en zakelijk vastgoed, ook voor de omgeving. Van nieuw-bouwwijk met koop- en huurwoningen, tot kantoorpand en winkels.
  • De adviseur die kijkt naar wat rendabel is en wat past bij de behoefte. Met een scherpe blik op regionale trends, kansen voor gebiedsontwikkeling, en de brug tussen een duidelijke structuurvisie en een haalbare vastgoed-oplossing. 
  • Een makelaardij die niet alleen kijkt naar nieuw vastgoed. Ook bij monumentale panden, oude wijkgebouwen of leegstaande kantoren komt S-Huis met zinnige voorstellen voor hergebruik — passend binnen de wet- en regelgeving. 
  • De makelaardij van iemand die zichzelf blijft uitdagen. Makelaar Petra Eshuis was jarenlang Manager Real Estate bij een zorgorganisatie. Die ervaring, extra opleidingen en de benodigde certificering maakt van S-Huis een deskundige makelaardij. Voor advies en betrouwbare belangenbehartiging in zakelijk onroerend goed.

Benieuwd hoe S-Huis per situatie tot passend en rendabel vastgoed komt? Een keer vrijblijvend kennismaken met Petra?

Maak een afspraak