Woning (ver)kopen of (ver)huren

Toe aan een nieuwe woning? Een passend huis en de juiste plek voor een eerlijke prijs.

Heb je een wens om groter, kleiner of gewoon ergens anders te wonen? Zoek je een huis in Nijmegen of elders? Of wil je er juist weg?

Maak een afspraak

Een nieuwe woning zoeken of je huis (deels) te koop/huur aanbieden… spannend! Wil je de juiste stap zetten, maar zonder onnodige risico’s dan helpt S-Huis je graag op weg. Verhuizen is ook niet zomaar iets; het is een investering in het verdere verloop van je leven.

Een makelaar die naast je staat, zodat je de juiste stap zet

Dat is hoe S-Huis Makelaardij het doet. Open en eerlijk en met een luisterend oor. Persoonlijk betrokken en daadkrachtig als er keuzes gemaakt moeten worden. Petra is de makelaar die senioren maar ook jongeren door het hele koop- en huur proces begeleidt. Zelfs bereikbaar ’s avonds of op zondag als de nood hoog is.

Woning zoeken/aanbieden in Nijmegen en omgeving

S-Huis Makelaardij is gepokt en gemazeld in de regio Gelderland Zuid-Oost. Vooral Nijmegen en omgeving, maar niet uitsluitend. Voor aankoop, verkoop en (ver)huur kun je Petra bellen.

Maak een afspraak

Misschien denk je nog:

‘Waarom zou ik kiezen voor S-Huis Makelaardij?’

Een terechte vraag. Dit zijn de redenen:

  • Makelaar Petra kent de woningmarkt in Nijmegen en de rest van Gelderland Zuid-Oost door en door. Vooral daar waar het  wonen voor senioren betreft. Met openbare data en eigen onderzoek heeft ze bovendien veel meer kennis over de omgeving van de woning die je op het oog hebt. Kortom, een makelaardij die ook écht weet of de prijs eerlijk is, en de buurt/wijk bij je past — nu en in de toekomst.
  • Zoeken naar een nieuwe woning is zeker niet eenvoudig. Hoe zit het met de passendheid, prijsbepaling, onderhandelen, hypotheken, betrokken verzekeraars en banken of bijvoorbeeld de notaris? Wat zijn je mogelijkheden? Wat is slim en wat niet? Je wilt nu én voor straks de juiste keuze maken. S-Huis helpt je daarbij, open en persoonlijk.
  • Aankoop, verkoop of (ver)huur van vastgoed: alles wordt geregeld. Van zoeken en woningselectie tot bezichtiging en taxatie. En van onderhandelen tot afhandeling van alle bijkomende zaken: (ver)koop- of huurakte, hypotheekverstrekking, notariële za-ken en sleuteloverdracht. In andere woorden: een hele zorg minder.
  • S-Huis is er natuurlijk voor iedereen die een nieuw huis zoekt of een woning wil aan-bieden. Met een specialisatie in de woonbehoefte van senioren, bijvoorbeeld als er de wens is om kleiner te wonen. Of als extra voorzieningen wenselijk zijn. Met Woonmaat-jes wijst makelaar Petra je graag hierin de weg.   

Kosten:

  • Gevalideerd NWWI Taxatierapport nodig bij aankoop woning of oversluiting van uw hypotheek? € 400,- excl.BTW en validatiekosten. Lees verder onder diensten: taxatie. 
  • Waardebepaling bij overwegingen? Wij helpen u geheel vrijblijvend met tips en het bepalen van de huidige waarde
  • Courtage koop/verkoop woning in overleg, no cure/no pay. Opstartkosten afhankelijk van complete of deelopdracht
  • Verhuur woning eenmalig 18% van de bruto jaarhuur. Verhuuradvies incl. huurwaardebepaling: € 250,- incl.BTW

Zin om samen te zoeken naar een nieuwe plek om te wonen? Een keer vrijblijvend kennismaken met Petra? 

Maak een afspraak