Makelen voor zorg en non-profit

Slim omgaan met zorgvastgoed, passende woonoplossingen voor de vragen van nu.

Zorgvastgoed en de zelfredzaamheid van vooral ouderen zijn twee hete hangijzers. Als makelaar helpt S-Huis zorgorganisaties, bewoners en de wijken waarin zij wonen.

Maak een afspraak

Zorg in Nederland verandert razendsnel. Mensen met lichtere zorgvragen blijven langer zelfstandig wonen in hun eigen wijk. Dit heeft een grote invloed op hun leven en de omgeving. En het zet vraagtekens bij de invulling van (voormalig) zorgvastgoed.

Zorgvastgoed overdragen en woonbestemming geven

Slimmer omgaan met zorgvastgoed: daarbij helpt S-Huis Makelaardij. Met overdracht van overbodig vastgoed. En door zorgvastgoed geschikt te maken voor ouderen die beschut/beschermd willen wonen. Bemiddeling, taxatie, verkoop en verhuur: als makelaar voor zorgorganisaties, ontwikkelaars en andere partijen.

Advies en bemiddeling: zelfredzaam wonen in de wijk

Aan de andere kant helpt S-Huis woningcorporaties en (semi-)overheid om wijken in balans te houden. Het doel: passende woonoplossingen vinden voor ouderen die zelfstandig blijven wonen in hun eigen buurt. Hiervoor heeft S-Huis het concept Woonmaatjes bedacht, voor meer zelfredzaamheid en betrokkenheid in de wijk.

Maak een afspraak

Eerst nog even concreet de meerwaarde van S-Huis op een rij?

Voor zorg en non-profit is S-Huis Makelaardij:

  • De bemiddelaar voor vastgoed-overdracht. En voor taxatie, verkoop en verhuur. Zo helpt S-Huis zorgorganisaties en ontwikkelaars om het maximale uit (voormalig) zorgvastgoed te halen.
  • Een makelaar die snapt hoe zorgvastgoed aansluit bij de woonvragen van nu. Door organisaties te adviseren over de herbestemming van vastgoed. Van zorg en verblijf naar beschut/beschermd wonen — met bijbehorende plichten, rechten en overeenkomsten.
  • Een partij waarbij maatschappelijk makelen onderdeel van het DNA is. Makelaar Petra Eshuis van S-Huis was hiervoor ruim vijftien jaar Manager Real Estate bij een zorgorganisatie in de regio Nijmegen. Daardoor heeft S-Huis een schat aan ervaring, expertise en netwerk in huis.
  • De makelaardij die serieus werk maakt van zelfredzaamheid, op mens- én wijkniveau. Met Woonmaatjes: een vraag-aanbodsysteem waarvan bewoners zelf, de wijk, woningcorporaties en veel andere partijen profiteren.

Benieuwd hoe S-Huis omgaat met zorgvastgoed en maatschappelijk makelen? Een keer vrijblijvend kennismaken met Petra?

Maak een afspraak