Woning (ver)kopen of (ver)huren

Toe aan een nieuwe woning? Een goed huis en de juiste plek voor een eerlijke prijs.

Heb je een wens om groter, kleiner of gewoon ergens anders te wonen? Zoek je hier-voor een huis in Nijmegen of daar in de buurt? Of wil je er juist weg?

Maak een afspraak

Een nieuwe woning zoeken of je huis te koop/huur aanbieden… spannend! Je wilt de stap zetten, maar dan zonder onnodige risico’s en met waar voor je geld. Verhuizen is niet zomaar iets; het is een investering, óók in het verdere verloop van je/jullie leven.

Een makelaar die naast je staat, zodat je de juiste stap zet

Dat is hoe S-Huis Makelaardij het doet. Open en eerlijk over wat iets waard is. Persoonlijk en daadkrachtig als er keuzes gemaakt moeten worden. Petra Eshuis is de makelaar die je door het hele koop- en huur proces begeleidt. Zelfs ’s avonds laat of op zondag als de nood hoog is.

Voor huis zoeken/aanbieden in Nijmegen en omgeving

S-Huis Makelaardij is gepokt en gemazeld in de regio Gelderland Zuid-Oost. Vooral Nijmegen en omgeving, maar niet uitsluitend. Voor aankoop, verkoop en (ver)huur kun je ook met een gerust hart Petra bellen.

Maak een afspraak

Misschien denk je nog:

‘Waarom zou ik kiezen voor S-Huis Makelaardij?’

Een terechte vraag. Dit zijn de vier redenen:

  • Makelaar Petra kent de woningmarkt in Nijmegen en de rest van Gelderland Zuid-Oost door en door. Met openbare data en eigen onderzoek heeft ze bovendien veel meer kennis over de omgeving van de woning die je op het oog hebt. Kortom, een makelaardij die ook écht weet of de prijs eerlijk is, en de buurt/wijk bij je past — nu en in de toekomst.
  • Zoeken naar een nieuwe woning is zeker niet eenvoudig. Hoe zit het met prijsbepaling, onderhandelen, hypotheken, betrokken verzekeraars en banken of bijvoorbeeld de notaris? Wat zijn je mogelijkheden? Wat is slim en wat niet? Je wilt nu én voor straks de juiste keuze maken. S-Huis helpt je daarbij, open en persoonlijk.
  • Aankoop, verkoop of (ver)huur van vastgoed: alles wordt geregeld. Van zoeken en woningselectie tot bezichtiging en taxatie. En van onderhandelen tot afhandeling van alle bijkomende zaken: (ver)koop- of huurakte, hypotheekverstrekking, notariële za-ken en sleuteloverdracht. In andere woorden: een hele zorg minder.
  • S-Huis is er natuurlijk voor iedereen die een nieuw huis zoekt of een woning wil aan-bieden. Met een specialisatie in de woonbehoefte van 70-plussers, bijvoorbeeld als de wens is om kleiner te wonen. Of als extra zorgdiensten wenselijk zijn. Met Woonmaat-jes wijst makelaar Petra je graag hierin de weg.

Zin om samen te zoeken naar een nieuwe plek om te wonen? Een keer vrijblijvend kennismaken met Petra?

Maak een afspraak