Bijzondere huuroptie van Woonmaatjes: Te huur in Amsterdam

Gevraagd: “een vriendelijke en betrouwbare integer en hulpvaardige huurder (m/v). Liefst vegetariër/veganist, student of werkend."

Woon/slaapkamer en gemeenschappelijke ruimten in woning met tuin in Amsterdam met vraag naar wederdienst. De woonruimte ligt in de in Wielingen Buurt op fietsafstand van het centrum van Amsterdam en op loopafstand van supermarkt en treinstation. 

Aangeboden: inpandig een eigen woon/slaapkamer van ongeveer 21 m2 en gezamenlijke gebruik van de keuken, badkamer, separaat toilet en de tuin met tuinhuis. 

 

Wederdienst: er wordt ondersteuning gevraagd in de huishouding zoals was ophangen, het doen van boodschappen, licht werk in de tuin. Ongeveer 2/3 uur per week.

Huurprijs: € 550,00 inclusief service/energiekosten die minus de vergoeding voor overeengekomen wederdiensten € 450,00 per maand is. 


Nadere info zie www.woonmaatjes.nl of bel naar 06-11011080.

Uw motivatie kunt u sturen aan petra@s-huismakelaardij.nl onder vermelding van Woonmaatjes uiterlijk voor 01-11-2022 waarna er een voorselectie volgt. Kennismakingsgesprekken/selectie staan gepland in de eerste week van november 2022.